pixelHeight

Huisregels luxe vakantie villa


 
2
Maart

Wij heten u van harte welkom in onze vakantiewoning. Om het verblijf voor u maar ook voor degenen na u zo plezierig mogelijk te houden willen wij u verzoeken met de volgende zaken rekening te houden:

 

Het aantal gasten dat mag verblijven is gelimiteerd tot het aantal dat bij de boeking is opgegeven.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Roken in huis is niet toegestaan. Met name in de zomer periode willen wij u dringend verzoeken buiten het terrein, met name in het bos, niet te roken. Bij het roken op het terrein en in de tuin wijzen wij u erop dat uw sigarettenpeuken opgeruimd dienen te worden. Asbakken zijn aanwezig.

 

Dit geldt voor al het afval. Laat Xirosterni en omgeving én ons terrein schoon blijven. Vuilniszakken kunt u kwijt in de afvalcontainers aan de openbare weg. De dichtstbijzijnde container vind u aan het einde van het zandpad of tegenover de kerk. Laat de afvalzakken niet buiten staan, ongedierte weet deze razendsnel te vinden.

 

Laat aub géén etenswaren in het huis achter (in elk geval niet zonder overleg met ons) en zeker geen volle vuilniszak in de prullenbak.

 

Het is voor de veiligheid van uw gezinsleden en / of vrienden niet toegestaan om bewoners jonger dan 17 jaar zonder toezicht in de tuin te laten in verband met de aanwezigheid van het zwembad.

 

Het is voor de veiligheid van uw gezinsleden en / of vrienden niet toegestaan om bewoners jonger dan 17 jaar zonder toezicht op het dakterras en de fitnessruimte toe te laten. De trap naar dakterras dient bij geen gebruik afgesloten te zijn.

 

Het geven van feesten en partijen in de appartementen en/of tuin en/of dakterras is niet toegestaan.

 

Laat het huis schoon en opgeruimd achter.

 

Indien wij constateren dat er zaken beschadigd zijn, zullen wij de kosten hiervan afhouden van de waarborgsom. Wij zullen u hierover binnen 2 dagen na vertrek informeren.

 

Indien wij constateren dat er zaken verdwenen zijn, zullen wij de kosten hiervan afhouden van de waarborgsom. Wij zullen u hierover binnen 2 dagen na vertrek informeren.

 

Wij verzoeken u er rekening mee te houden dat grote delen van Kreta natuurgebied is en verwachten dat u zich in de natuur met respect gedraagt voor al wat leeft en bloeit.

 

Wij verzoeken u er rekening mee te houden dat Kreta vele historische plaatsen en monumenten kent en verwachten dat u zich met respect gedraagt binnen dit bewaard gebleven cultureel erfgoed.

 

In de woning is een informatiemap aanwezig, het is niet de bedoeling dat u na afloop van de vakantie deze meeneemt of folders / wandelingen hieruit meeneemt.

 

Voor uw veiligheid hebben wij vier veiligheidsvesten in de fitnesruimte, zoals u zult merken is het hier in de avond erg donker.

 

Wij verzoeken u ’s avonds en bij regen of harde wind de stoelkussen in de daarvoor bestemde boxen te plaatsten en de parasols in te klappen.

 

Wanneer u de zaklamp (hangt aan de oplader in de provisiekamer) heeft gebruikt, wilt u deze dan niet met het glas naar beneden neerzetten, door de hitte kan het glas springen. Tevens verzoeken wij u vriendelijk om de lamp op te laden wanneer deze leeg is zodat ook de huurders na u de lamp gelijk kunnen gebruiken.

 

Stroomuitval: bij extreem onweer of storm kan de stroom tijdelijk uitvallen. Wij verzoeken u, wanneer het begint te onweren, om het kastje van de satelliet uit te schakelen en zoveel mogelijk stekkers uit de stopcontacten te halen (zover mogelijk). Mocht het licht uitvallen dan kunt u gebruik maken van de grote zaklamp en de gaslampen, deze bevinden zich in beide keukens.

 

Het toilet is aangesloten op een septic tank. Dat wil zeggen dat het strikt verboden is om enig ander materiaal dan toiletpapier door het toilet te spoelen!

 

Villa Lefka Ori en omgeving is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

 

Als laatste vragen wij u om het huis te bewonen als was het uw eigen huis, voel u er thuis maar zorg er goed voor, dan hebben ook de volgende vakantiegangers er plezier van en komt u hopelijk nog eens een keer terug!

 

Bij boeking gaat u ook akkoord met naleving van ons huishoudelijk regelement.

 

Wij wensen u een plezierig verblijf toe, en mochten er vragen zijn dan vernemen wij dit gaarne.

 

Helma en Jorg van de Voort

Villa Lefka Ori

Kreta 

 
pixelHoogte
HomeAway Property
  
TripAdvisor reviews
Sitemap ico villa op kreta Sitemap
Privacy ico contact nederlands Privacy
Facebook ico contact nederlands Facebook
Contact gegevens
Villa Lefka Ori
TK 73008
Xirosterni
Kreta / Crete
Griekenland / Greece
Email Villa Lefka Ori Kreta info@vlok.eu
© Villa Lefka Ori - 2021+31 (0)611889956 Email Villa Lefka Ori Kreta info@vlok.eu   Design/Development/SEO - CWW CretanWebWorld 
€1600 / €2200 p/w